Login / Logout
Home Mapa sajta Kontakt
    O nama        Proizvodi        Rešenja        Usluge        Podrška/Download   
   Ukratko        Partneri        Reference        Galerija        Kontakt    

Home / O nama / Partneri

SAB AT nova generacija bankarskog softvera

SAB® je Francuska grupacija osnovana 1989 godine, specijalizovana za razvoj bankarskog softvera i predstavlja jednu od najvećih informatičkih kuća u oblasti bankarskog i finansijskog poslovanja. Lider je na visoko razvijenom Francuskom tržištu.

Kompanija se sastoji od 14 regionalnih centara Pariz, Monako, Vans, Bejrut, Tunis, Dubai, New York, Istanbul, Rijad, Nairobi, Teheran, Kuala Lumpur, Džakarta i Singapur i 2 komercijalna centra Luksemburg i Milano.

Kompanija ima preko 500 zapslenih od čega polovinu čine zaposleni u razvoju. Godišnji konsolidovani promet kompanije iznosi preko 45 miliona EUR a preko 30% ostavarenog prometa ulaže se u istraživanje i razvoj.

Instalacije SAB AT softvera nalaze se u preko 150 banaka širom sveta, na 5 kontinenata i preko 25 zemalja sveta.

Međunarodno iskustvo omogućilo je kompaniji da kreira rešenje koje će omogućiti klijentima da ostvare svoje ciljeve bez obzira na limite u informacionoj tehnologiji a u okviru definisanih struktura troškova prilagođenih individualnom ekonomskom modelu.

Fleksibilnost, modularnost, pouzdanost, jednostavnost korišćenja i ekonomičnost (brz povrat na uložena sredstva) samo su neke od prednosti SAB AT rešenja.

150 instalacija u preko 25 zemalja sveta

SAB AT rešenje sastoji se od preko 200 modula koji pokrivaju sve segmente bankarskog poslovanja – kredite, šaltersko poslovanje, CRM, plaćanja u domaćem i deviznom platnom prometu, direct debit, trezorsko poslovanje, rizike, naplatu potraživanja, izveštavanje, DWH, profitabilnost, hartije od vrednosti, platne kartice,  računovodstvo, elektronsko i mobilno bankarstvo i mnoge druge.

Integrisanost i modularnost omogućavaju efikasnu implementaciju i integraciju različitih modula sa bilo kojim postojećim Core banking sistemom.

Rešenje je kreirano u skladu sa međunarodnim i lokalnim pravilima i bankarskom regulativom (IFRS, Basel II, SOX, CAAML/KYC …).

Ključne prednosti SAB AT rešenja su:

-          Modularnost– moduli u okviru SAB AT mogu da rade nezavisno i da budu integrisani u bilo koje postojeće Core banking rešenje

-          Fleksibilnost kako bi se klijentima omogućilo da razviju svoju kreativnost

-          Rešenje orijentisano na klijenta

-          Rešenje razvijeno u skladu sa međunarodnim i lokalnim bankarskim standardima

-          Jednostavni ekrani i STP procesing

-          Multi jezično i multi valutno rešenje

-          Koncept baziran na uslugama

-          Rešenje kompatibilno sa SOA conect, sertifikovano od strane IBM

Zeta System kao regionalni partner Francuske firme SAB® u mogućnosti je da ponudi kompletnu uslugu vezanu za implementaciju SAB AT rešenja, njegovo prilagođavanje i održavanje, lokalnu podršku, razvoj novih funkcionalnosti, konsultantske usluge, parametrizaciju softvera i funkcionalnu analizu, teorijski i praktični trening i ostale usluge prema zahtevima banke.

 http://www.sab2i.com

 


 

Home | Proizvodi | Rešenja | Usluge | Podrška/Download | O nama
Mapa sajta | Kontakt | Login/Logout

 S
va prava zadržana © Zeta system 1993-2007